Organizirane vožnje nedjeljom

Članovi Križevačke udruge biciklista vas pozivaju na organizirane vožnje nedjeljom. Vozit će se jedna od dvije brdsko biciklističke staze A ili staza B. Nekoliko dana prije bit će objavljeno koja staza se vozi nadolazeću nedjelju. Tempo će biti prilagođen najsporijem vozaču, a ovisno o fizičkoj spremi grupe odredit će se i dužina vožnje. (Ne mora se nužno odvoziti cijela staza). Dakle vi ne morate nužno biti u odličnoj kondiciji, ali zbog konfiguracije terena potrebno je imati brdski bicikl.

Vožnje će se odvijati svaku nedjelju, počevši od 15.05.2016. pa do 25.09.2016. U svibnju, lipnju i rujnu kretat će se u 16h, dok će u ljetnim mjesecima u srpnju i kolovozu polazak biti u 17h. Sve vožnje kreću sa trga J.J. Strossmayera. U slučaju lošeg vremena vožnja se otkazuje za tu nedjelju. Vožnje također neće biti ako se nedjelja poklopi sa održavanjem biciklijade KUB-a.

Molimo sve buduće sudionike da ponesu svoju vodu (posebno u ljetnim mjesecima). Nošenje kacige je preporučljivo. Križevačka udruga biciklista ne odgovara za eventualne ozlijede sudionika.