U subotu, 26. lipnja 2010. na platou ispred turističke zajednice grada Križevaca (Nemčićev trg 6) postavljen je prvi info pano Križevačke udruge biciklista – KUB Infocentar. Infocentar je zamišljen kao oglasni prostor KUB-a na kojem će biti objavljivane sve važne informacije vezane uz udrugu, njen rad i događanja u kojima će udruga sudjelovati. Kako ne bi bio postavljen obični citylight a u pitanju je udruga biciklista, članovi udruge Dejan Dedeić i Danijel Šaško odlučili su dizajnirati i proizvesti prvi elektronički stalak za parkiranje bicikala u ovom kraju. Za sada je postavljena samo konstrukcija stalka i info pano a dovršetak i puna funkcionalnost elektroničkog stalka očekuje se kroz narednih 30 do 45 dana.

Tada će svi imati mogućnost dovesti bicikl do stalka, zaključati ga sa sajlom (koja će biti postavljena) uz odabir vlastite lozinke na ekranu (također će biti postavljen). Da bi kasnije mogli otključati bicikl biti će potrebno upisati istu lozinku kao i pri zaključavanju. Zaključavanje bicikala će biti besplatno a ovim potezom KUB želi promovirati i potaknuti građane na veće korištenje bicikala u javnom prometu.

*Napomena: U dogovoru sa gradskom upravom na sjevernoj strani info panoa će biti objavljivani materijali turističke zajednice grada Križevaca, dok će na južnoj strani biti objavljivane informacije vezane uz KUB.